Bursa Psikiyatri
Eylül 10, 2010, 01:36:05 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Henüz Yeni Yüklendi!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BENİ SİZ ANLAR VE YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?  (Okunma Sayısı 1526 defa)
nurr
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 08, 2008, 10:47:59 pm »

merhaba.. adım nur. edebiyat öğretmeniyim. lise 1. sınıftayken  okul bahçesinde kalabalıkta izdiham yaşadım ve ilk olarak o anda panikle tanıştım. ondan sonra dr.rüştü burluda tedavi oldum geçti fakat yıllardır kendimi kısıtlıyorum.örneğin asansöre binmekten korkmuyorm ama asansörde kalırım diye korkumdan binemiyorum. depremden korkmuyorum enkazda kalmaktan korkuyorym. yakınlarım ölür diye değil de onları istediğinde göremeyeceğim için korkuyorum.eşim dışarı çıktığında cep telefonu evde kalmışsa başına bir şey geldi diye değil onun istedğiimde sesini duyamayacağım için panik yaşıyorum resmen nöbet geçiriyorum elim ayağım buz oluyor kalp atışlarım hızlanıyor terliyorum vs. sinemaya gitmektan sıkılmıyorum da ya içerden çıkmak isteyip de çıkamazsam diye gidemiyorum.şu ana kadar gittiğim hiçbir doktor beni anlamdı ilaçlar verdi ve o ilaçları inanarak kullandğım halde hiçbir işe yaramadılar. ben normal hayatımdayken panik nöbeti yaşamıyorum ki.sadece o an imkansızlaşan bir şeyle karşılaşınca oluyor bu.ve hayatım kısıtlanıyor.eşimi yalnız başına annesine gönderemiyorum istediğimde göremeyeceğim için.sinemaya giremiyorumistedğim an çıkamam diye (biri bana dese ki istedğin an çıkabileceksin inanın hiç sıkılmam içerde karanlıktan falan) beni siz anlar ve yardımcı olur musunuz gelsem?ŞU ANA KADAR SADECE İLAÇ VEİLDİ BANA VE İNANIN HİÇ İŞE YARAMIYORRR
dralialgin
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2009, 10:09:15 pm »

Bu tür rahatsızlıkların tedavisinde psikoterapi önemlidir. Eğer başvurursanız ve muayene olursanız, size nasıl yardımcı olabileceğim konusunda bilgi verebilirim. Eğer sizin de aklınıza yatarsa tedavinizi sürdürürsünüz.
Geçmiş olsun.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!